14.4.06

Dark Queen или просто Петя


Това е Петя или казано иначе Dark Queen.
Едно създание , което трудно може да разберете.
Ще видите можеби съвсем малка част от нейния сложен харектер и то при положение , че бъдете допуснати. При положение че намерите някакъв ключ , с който да заинтригувате комплексната и личност.

Бих сравнил Петя с гигантска паяжина изтплетена в неосветана стая. Нищо не се вижда и сякаш нещо пред теб проблясва , нещо като че ли потрепва. Да това е паяжината. Сложна , крехка , здрава и в същото време неизбродима , като гигантски лабиринт. Може да разберете Петя , а може и да останете още по объркани. Въпреки това на мен ми доставя огромно удоволствие да чета блога и. Петя е типичен пример за човек , който не само мисли , но и тя не е от повечето средностатистически хора , с които човек му се налага да контактува. Петя може да ви се стори неразбираема и затова чистосърдечно ви съветвам не се опитвайте да прумеете , какво се е опитала да каже.

Петя ме попита:"А на теб харесват ли ти картинките на моя блог?" А ето го и моят коментар.

Запалиха ме ! И някак си все едно всяка си е създадена имено за това място. Точно си е намерила дупката , в която да хлътне , и й е удобно там. И всяка картинка знае , че не е сама , защото другите я допълват и така обрисуват цялостна картина. Така изразяваш и различни части от твоята същност. Макар на пръв поглед многото части или картини да си противоречат една на друга , то те се допълват и изграждат цялостния образ.

1 коментар:

Анонимен каза...

научих много